• Ціну знижено

Набір для догляду за кутикулою

mn0527+mn0527+mn0541+mn0517+mn0537+mn0510+mn0510+mn0510

Акційний набір для догляду за кутикулою. Економія 60 грн!

170,00 грн.
110,00 грн. Save 60,00 грн.
Кількість
Розпродано

  • ОПЛАТА: після отримання або на карту ОПЛАТА: після отримання або на карту
  • ДОСТАВКА: Новою Поштою і Укр.Почтой ДОСТАВКА: Новою Поштою і Укр.Почтой
  • ГАРАНТУЄМО 100% оригінальність продукції ГАРАНТУЄМО 100% оригінальність продукції
Опис

Регулярний догляд за кутикулою це основа красивого манікюру. Нігті в доглянутому стані – це один із факторів, який додає жінці лоску. Американська марка My Nail випускає засоби для повного циклу догляду за нігтями.

Олія для кутикули My Nail (10 мл):

Олія швидко розм'якшує та живить кутикули, склеює мікрочастинки-лусочки натуральних нігтів між собою, що сприяє їх зміцненню. My Nail Cuticle Oil рекомендується для щоденного застосування, особливо якщо ви віддаєте перевагу гель-лаковим декоративним покриттям.

Спосіб застосування: нанесіть та акуратно втирайте масло в кутикули, нігтьові пластини та шкіру навколо нігтиків. Можна наносити і поверх лаку – препарат не погіршить якість вашого манікюру.

Пушер для кутикули (1 шт):

За допомогою пушера акуратно посуньте кутикулу і приступайте до її видалення. Можна застосовувати так само для видалення відмерлої шкірки, яка наростає на нігтьову пластину.

Пилка для нігтів 180/240 OPI (1 шт):

Велика закруглена пилка для нігтів абразивністю 180/240 грит. Надійна та зручна у використанні, дозволяє зробити ідеальну форму та відшліфувати нігтьову пластину.

Пилка для нігтів 80/80 OPI (1 шт):

Абразив 80/80 грит - найжорсткіший, використовується при роботі з акриловими та гелевими нігтями, прибирає довжину, обпилює при корекції, дозволяє зняти покриття. Не рекомендується для використання з натуральними нігтями, оскільки жорсткий абразив може пошкодити нігтьову пластину.

Ванночка для розпарювання кутикули (1 шт):

Ванночка призначена для розм'якшення кутикули та навколонігтьової шкіри на руках.

Апельсинові палички (3 шт):

За допомогою паличок дуже зручно відсувати кутикулу після її розм'якшення, очищати поверхню нігтів від залишків гель-лакових покриттів.

Деталі товару
mn0527+mn0527+mn0541+mn0517+mn0537+mn0510+mn0510+mn0510

Характеристики

Бренд
My Nail
Країна виробник
США
Відгуки

Напишіть свій відгук

Набір для догляду за кутикулою

Набір для догляду за кутикулою

Акційний набір для догляду за кутикулою. Економія 60 грн!

Напишіть свій відгук
Можливо вам також сподобається

Артикул: hz0071

Олія оливи для тіла та волосся BIOAQUA Olive Oil Essence

Відгуки: 1

Має широке застосування і використовується не тільки як індивідуальний косметичний засіб, що зволожує масло оливи BIOAQUA Olive Oil. Його можна додавати в креми, шампуні та бальзами, використовувати для приготування масок. Олія робить волосся м'яким і шовковистим, а шкіру зволожує і омолоджує.

Ціна 215,00 грн.
Докладніше
Розпродано

Артикул: hz0083

Натуральне мило з огірком 3W CLINIC Cucumber Beauty Soap

Відгуки: 0

Тонізує, робить шкіру ніжною та свіжою. Тонізуюче корейське мило на основі натуральних компонентів та масел 3W CLINIC Cucumber Beauty Soap для шкіри тіла та обличчя робить шкіру оксамитовою, м'яко видаляє забруднення та неприємний запах. Також мило нормалізує водний баланс дерми, вирівнює колір обличчя та має зволожуючу дію.

Ціна 98,00 грн.
Докладніше
Розпродано

Артикул: cr0820

Крем для рук із молоком YNM Pure Skin Moisture Milk Hand Cream

Відгуки: 0

Зволожує, пом'якшує, освітлює пігментацію. Крем Pure Skin Moisture Milk Hand Cream містить молочні протеїни, які нормалізують водно-жировий та кислотно-лужний баланс шкіри. Крем допоможе позбутися сухості та лущення на шкірі, вирівняє її рельєф та колір, підвищить еластичність та тургор дерми, зробить шкіру рук ніжною, гладкою та шовковистою, а також...

Ціна 195,00 грн.
Докладніше
Розпродано

Артикул: ma0584

Тканинна маска для рук з авокадо та ніацинамідом BIOAQUA Avokado Niacinamide Moinsturizing Hand Mask

Відгуки: 0

Освітлює, пом'якшує, зволожує, омолоджує. Тканинна маска для рук з авокадо та ніацинамідом BIOAQUA Avokado Niacinamide Moinsturizing Hand Mask допоможе вам позбутися сухості та лущення на руках, зміцнити нігтьову пластину та пом'якшити кутикулу. Маска стимулює регенеративні функції шкіри, зменшує пігментацію та вирівнює рельєф шкіри.

Ціна 38,00 грн.
Докладніше
В наявності
1 інших товарів в цій категорії: