Для чого потрібен корейський крем навколо очей і чому він такий важливий?

Шкіра навколо очей – справжня ніжність. Вона не тільки вимагає найбільшого догляду. Вона видає першому зустрічному і ваш вік, і зневажливе ставлення до себе. Найменше ігнорування її потреб загрожує слідами втоми, набряками, зморшками. Якщо ви не хочете, щоб знайомі та незнайомі точно знали, як ви провели вчорашній вечір, обов'язково доглядайте цю делікатну зону. Крем для очей корейський - те, що приховає від сторонніх очей ваш вік та спосіб життя.

Зона навколо очей – чи не найделікатніша. Вона позбавлена підшкірно-жирової клітковини, а також не може похвалитися наявністю сальних залоз. Як результат – рання поява зморшок, постійна сухість, подразнення. А оскільки епідерміс тут найтонший, то добре проглядаються судини, додаючи особі синюшності.

Особливо страждають жінки із живою мімікою. Навіть у молодому віці вони помічають промінчики навколо очей, які з віком посилюються. Крем навколо очей Корея – один із найефективніших способів зберегти шкіру молодої та здорової. Але не варто одразу бігти до магазину та змітати з полиць річний запас косметики. У виборі такого крему теж є секрети та правила.

Причини виникнення проблем навколо очей

Відсутність сальних залоз, нестача колагену, велика кількість судин – це природні фізіологічні особливості шкіри довкола очей. Нерідко до них додаються інші чинники. Наприклад, спосіб життя з неправильним та незбалансованим харчуванням, шкідливі звички, спадковість.

Генетичні фактори

Не секрет, що далеко не всі можуть похвалитися відсутністю зморшок у періорбітальній зоні 30 років. Але є щасливиці, які й у 45 виглядають свіжо та без участі косметологів. Секрет – у особливій генетиці. Їм просто пощастило. Іншим доводиться ретельно стежити за собою, дотримуватись режиму та вибирати правильний догляд – наприклад, крем для шкіри навколо очей корейський.

Шкідливі звички

На жаль, звичка розслаблятися за допомогою алкоголю далеко не завжди проходить гладко. І якщо келих червоного вина раз на тиждень швидше не зашкодить, то велика кількість коктейлів, слабоалкогольної продукції та інших "розведених" вогняних напоїв швидко позначаться на обличчі. Причому буквально. Набряки, темні кола, дрібні зморшки швидко видають навколишнім секрет, як ви провели вчорашній вечір.

Не менш небезпечний і нікотин. Він швидко висушує і так тонку шкіру, прискорює утворення зморшок і призводить до загального нездорового кольору обличчя. Найкраще, що ви можете зробити – відмовитись від шкідливих звичок заради продовження краси та молодості.

Спосіб життя

Стреси, недосипи – часта причина мішків під очима та загальної втоми. Тривала робота за комп'ютером та захоплення гаджетами призводить до стомлюваності очей. Ви самі не помічаєте, як починаєте мружитися, що і призводить до утворення ранніх та надмірних зморшок. А захоплення солоною їжею, особливо перед сном, і велика кількість рідини вранці робить вас схожим на панду. І навіть найякісніші консилери не можуть приховати сліди неправильного способу життя на вашому обличчі.

Висновок – боріться зі спадковістю, коригуйте спосіб життя, більше відпочивайте та відмовтеся від шкідливих звичок. І, звичайно, знайдіть свій ідеальний догляд – крем під очі з Кореї.

Роль корейського крему навколо очей

Косметика з Кореї – безперечний лідер продажів у всьому світі. Її популярність – результат не так агресивних маркетингових кампаній (їх практично немає), скільки адекватна оцінка її ефективності. Достатньо поглянути на бездоганну шкіру корейських жінок, щоб зрозуміти – вони розуміються на ефективній косметиці.

Розберемося, чому крем довкола очей Корея обов'язково має з'явитися на вашому туалетному столику.

Основне - це, звичайно, особливі формули, аналогів яким практично немає у світі. А ці формули складаються з унікальних компонентів у різних комбінаціях, таких як:

  1. Равликовий муцин – джерело поживних речовин та колагену.
  2. Лососева олія. Риб'ячий жир корисний не тільки для мозку, але і для шкіри навколо очей. Він стимулює клітинне оновлення, бореться із віковими змінами, зменшує вираженість зморшок.
  3. Зміїний пептид – далекий родич ботокса за своїми здібностями розслаблювати м'язи. Тому косметика із цим компонентом відмінно розгладжує зморшки.
  4. Кінний жир - криниця поживних компонентів. Він чудово засвоюється людською шкірою і компенсує нестачу ліпідів на делікатній періорбітальній ділянці.
  5. Червоні водорості – визнаний лідер у боротьбі зі зморшками. Екстракт червоних водоростей підтримує баланс мікроелементів, прискорює регенерацію та підтримує тонус.
  6. Екстракт імбиру тонізує та підвищує пружність.
  7. Золото, будучи природним антиоксидантом, уповільнює утворення нових зморшок.
  8. Комплекс пептидів – важливий сучасний компонент багатьох косметичних засобів. Пептиди прискорюють регенерацію та скорочують глибину зморшок.
  9. Колаген та гіалуронова кислота підтримують еластичність та необхідний рівень зволоженості. Ці речовини присутні в організмі людини. З віком їхня кількість знижується, тому важливо використовувати косметику з цими цінними компонентами.
  10. Різне поєднання інгредієнтів вирішує різноманітні проблеми. Тому важливо знати основні правила вибору корейського крему для очей.

Як правильно вибрати корейський крем під очі

Чому корейські бренди мають так багато засобів для шкіри навколо очей? Кореянки дуже люблять доглядати себе і постійно шукають ще ефективніші препарати. Це стимулює компанії шукати нові компоненти, використовувати нові методи та розробляти нові формули. Ось чому при попаданні на сайт інтернет-магазину корейської косметики хочеться купити все. Не варто впадати в крайнощі. Потрібно вибрати один, максимум кілька відповідних засобів. Але як це зробити?

  1. Дивіться на упаковку. Корейський крем для очей часто містить компоненти, що страждають від контакту з повітрям. Тому слідкуйте, щоб флакон надійно закривався. Так ефективність засобу точно не постраждає.
  2. склад. З цим все ясно - дивіться на свою проблему і шукайте серед компонентів ті, які здатні вирішити її. І не забувайте про окреслену вікову групу.
  3. Жирність та щільність текстури. Легкі флюїди використовують зазвичай у ранковому догляді. Вони добре лягають під основу, не пливуть, на них не друкуються олівці та підводки. Жирні та щільні креми – ідеальний варіант на ніч. За час відпочинку вони глибоко живлять шкіру та зменшують глибину зморшок. Є й інший критерій вибору: молоді дівчата підійдуть легкі текстури. Якщо ж ви помітили перші вікові зміни, вибирайте насичені формули.
  4. Запах. Майже будь-який крем для очей Корея має легкий аромат. Формули без запаху – велика рідкість. Але всі ароматизатори завжди натуральні, і найчастіше це коктейль з ароматів природних інгредієнтів. Якщо запах для вас дуже важливий - запитайте поради менеджера магазину.
  5. Ціна. Прямої залежності між ціною та ефективністю немає. Як і немає надто дешевих корейських кремів. Зазвичай вони лежать у категорії middle-market та вище. Але навіть найдорожчий тюбик не проб'є пролом у вашому бюджеті, тому що корейський крем для очей витрачається дуже повільно. Він ще встигне вам набриднути.

Висновки

Крем для очей – корейська косметика – must-have сучасної жінки. Сьогодні купити його можна у будь-якій точці України. Благо вибір великий, а інтернет рясніє відгуками. Правильно вибрати корейський крем під очі – це означає, щодня ловити на собі захоплені погляди і милуватися власним відображенням у дзеркалі.

Коментарі (0)

На даний момент немає коментарів