Корейські філери для волосся: особливості застосування, побічні ефекти та обмеження

Корейські філери для волосся – інноваційні косметичні засоби відновлення волосся зсередини. На відміну від масок, вони містять більш високу концентрацію активних компонентів, серед яких найчастіше зустрічаються колаген, кератин, гіалуронова кислота. Ці речовини проникають углиб стрижнів волосся, заповнюють ушкодження, усуваючи сухість та ламкість. В результаті пасма стають гладкими, блискучими та шовковистими. Корейські філери підходять як для домашнього використання, так і для салонів краси. Єдиний нюанс – дотримання дозування, вказаного виробником однією процедуру.

Переваги корейських філерів

До складу доглядових азіатських засобів для волосся входить менше силіконів, ніж у аналогічних продуктах інших країн-виробників. Натуральні компоненти не залишають відчуття тяжкості і липкості на пасмах, роблять волосся більш м'яким і слухняним.

До переваг корейської косметики для волосся також належать:

  • гіпоалергенність;
  • простота застосування;
  • швидкий результат;
  • висока ефективність;
  • приємний аромат.

Випускають філери у вигляді прозорої сироватки у компактних ампулах або флаконах із дозатором. Після використання засобів волосся не сплутується, не електризується і легше розчісується. Також філери корисно додавати в фарбу для стійкішого фарбування.

Як використовувати корейський філер для волосся

Для досягнення максимального ефекту рекомендується дотримуватися ряду правил:

  • Ретельно промити голову шампунем.
  • Висушити волосся феном чи природним шляхом.
  • Змішати філер з водою у пропорції 1:1 у неметалічній посудині.
  • Густу масу, що вийшла, рівномірно розподілити по всій довжині волосся за допомогою гребінця, не зачіпаючи кореневу частину і шкіру голови.
  • Залишити філер на 15-20 хвилин. Для посилення дії можна використовувати термошапку.
  • Після закінчення часу помити волосся без застосування шампуню та кондиціонера. Деякі філери не вимагають змивання.

Дозування засобу залежить від довжини пасм. На коротке і середнє волосся достатньо 1 ампули, на довге потрібно 2 ампули.

Ефект від застосування корейських та китайських філерів накопичувальний, але вже після першої процедури стан волосся помітно покращується. Результат триває близько 3-4 днів.

Наносити засіб на волосся потрібно 1-2 рази на тиждень. Рекомендований курс – 10-15 процедур.

Як не нашкодити волоссю при використанні корейського філера

Щоб не завдати шкоди пасмам і досягти бажаного ефекту, важливо при виборі філера враховувати тип та стан волосся:

  • Сухий тип – відмінним рішенням стане засіб із зволожуючими властивостями, до складу якого входить гіалуронова кислота та пантенол.
  • Жирний тип – продукт має містити протеїни шовку відновлення водного балансу, кераміди підвищення міцності локонів.
  • Нормальний тип – корисно використовувати засіб із гіалуроновою кислотою, алое, колагеном, пантенолом. Ці компоненти зволожують, живлять та зміцнюють пасма.
  • Ломке січене волосся – для зміцнення знадобиться засіб з кератином і протеїнами.
  • Пошкоджені пасма - оптимальним варіантом стане продукт з вітамінами, амінокислотами та оліями, які відновлюють волосся і надають їм природного блиску.
  • Тонкі волосся без об'єму – до складу продукту повинні входити пептиди та колаген. Вони збільшують щільність волосся і покращує їх обсяг.

Правильно підібраний засіб нормалізує кислотно-лужний баланс шкіри голови, захищає пасма від низьких та високих температур, негативного впливу факторів довкілля.

Немаловажний фактор при виборі філера – це авторитет виробника. Віддавати перевагу варто перевіреним маркам, які при виготовленні косметики не використовують шкідливі компоненти. Якісні доглядові засоби – гарант безпеки та тривалого результату.

Побічні ефекти та обмеження використання корейського філера для волосся

Незважаючи на натуральний склад, філери для волосся з Кореї не рекомендується використовувати при запальних та дерматологічних захворюваннях на волосистій частині шкіри голови. Інакше вони можуть спровокувати алергічні реакції та посилити стан.

Також серед протипоказань до проведення процедури слід виділити такі:

  • вік до 18 років;
  • індивідуальна нестерпність компонентів;
  • вагітність;
  • опіки, порізи та інші відкриті ушкодження шкіри голови.

Перш ніж нанести засіб на волосся, необхідно протестувати його на згині ліктя. Якщо немає почервоніння і сверблячки, значить, філер можна використовувати.

Рекомендації щодо догляду за волоссям після використання корейського філера

Щоб ефект від застосування філлера зберігався якнайдовше, бажано мити волосся безсульфатним шампунем. Він добре піниться, м'яко очищає локони, не дратує шкірний покрив, не вимиває пігменти фарби та корисні речовини з волосяних кутикул.

Якщо необхідно прискорити час процедури, рекомендується наносити філер тільки на кінчики або трохи вологі пасма.

Не варто нехтувати філерами для волосся, особливо власницям тьмяних і неживих пасм. Інакше надалі зростає ймовірність випадання волосся, появи залисин та алопеції. Також високий ризик розвитку грибкових захворювань та себореї шкіри голови.

Перед початком використання філера бажано проконсультуватися з косметологом. Кваліфікований фахівець підбере доглядовий засіб з урахуванням типу волосся та проблем, що є з ними.

Де придбати корейські філери для волосся в Україні

Замовити якісну косметику можна в інтернет-магазині Азі. В асортименті представлено оригінальну азійську продукцію для всіх типів волосся. Ми не завищуємо ціни, тому що замовляємо продукцію безпосередньо у виробників.

Оперативно обробляємо замовлення та відправляємо їх службою Нова Пошта протягом 1 робочого дня. Доставка здійснюється по Києву та в інші міста України. Оплатити товар можна при отриманні через інтернет-банкінг або Liqpay. Для зареєстрованих покупців на нашому сайті діють різні види знижок.

Якщо у вас залишилися питання, телефонуйте нам за вказаним на сайті номером телефону. Ми з радістю проведемо консультацію та допоможемо визначитися з вибором відповідного філлера для волосся.

Супутні товари

Артикул: fi0012

Маска-філер для об'єму волосся Masil 8 Seconds Salon Hair Volume Ampoule

Відгуки: 1

Надає об'єму та блиску, зволожує. Маска-філер для об'єму волосся Masil 8 Seconds Salon Hair Volume Ampoule відновлює волосся, захищає його від пошкоджень, робить зачіску більш об'ємною, надає еластичність.

Ціна 68,00 грн.
Докладніше
В наявності

Коментарі (0)

На даний момент немає коментарів