Як користуватися корейськими масками для волосся: трендові лайфхаки

Корейська маска для волосся – ефективний засіб для відновлення пошкоджених локонів, усунення надмірного випадання та сухості. До складу продукту входять вітаміни та інші корисні речовини, що покращують стан пасм, оздоровлюючи їх зсередини. Регулярне нанесення маски покращує текстуру волосся, надає їм густоти, м'якості та природного сяйва. Для отримання максимального ефекту важливо знати, як правильно наносити маску, якою водою змивати та інші корисні лайфхаки.

Трендові лайфхаки використання масок для волосся

Перед використанням будь-якої маски для волосся з Кореї, необхідно уважно ознайомитися з інструкцією та чітко дотримуватись рекомендацій виробника. Неправильне застосування не тільки не вирішить проблему, але й може погіршити стан локонів.

Пропонуємо вам список лайфхаків, які допоможуть повернути здоров'я волоссю, зробити його красивим і розкішним:

  1. Вибирайте доглядовий засіб з урахуванням типу волосся, його стану та потреб.
  2. Якщо ваш продукт стояв у холодильнику, підігрійте його до кімнатної температури. Теплий склад володіє найкращим ефектом.
  3. Перед використанням маски вимийте голову безсульфатним шампунем без силіконів.
  4. Наносьте засіб масажними рухами відразу після миття голови на віджаті мокрі пасма.
  5. Розподіляйте маску рівномірно по всій довжині локонів за допомогою гребеня з рідкими зубами, при цьому не торкаючись прикореневої зони, щоб уникнути появи лупи та втрати прикореневого об'єму. Виняток – косметика, призначена для догляду за шкірою голови.
  6. Використовуйте спеціальну термошапку або шапочку для душу, щоб активні інгредієнти глибоко проникли у структуру волосся. Тримайте склад на волоссі щонайменше 10 хвилин.
  7. Ретельно змивайте маску зверху донизу протягом 1-2 хвилин. Вода має бути трохи теплою. Занадто гаряча вода позбавляє локони природної вологи, роблячи їх пористими, сухими та ламкими.
  8. Не сушіть шевелюру феном, дайте їй висохнути природним шляхом.
  9. Використовуйте засоби однієї лінійки чи бренду, тоді ефект буде більш вираженим.
  10. Не змінюйте різні типи масок. Спробуйте новий засіб після того, як закінчиться попередній. Тривалість курсу застосування – 2-3 місяці.
  11. Не використовуйте бальзам одночасно з маскою. Бальзам має виключно косметичний ефект і робить локони більш слухняними. Маска забезпечує інтенсивний догляд та розрахована на виконання довгострокових цілей.

Оскільки корейська косметика для волосся має насичений склад, рекомендується робити маску не частіше ніж 1-2 рази на тиждень. Перенасичення відновлюючими та поживними продуктами загрожує осіданням їх надлишків на пасмах, що призведе до обтяження та потьмяніння, посилить випадання волосся.

Переваги корейських масок

Виробники з Кореї віддають перевагу натуральним інгредієнтам і додають мінімум хімічних інгредієнтів у косметику для волосся. До складу масок зазвичай входять такі компоненти:

  • очищена від шкідливих домішок вода;
  • екстракти цілющих рослин;
  • поживні олії;
  • кераміди;
  • еластин;
  • колаген;
  • органічні компоненти.

Для усунення ламкості, глибокого живлення та розгладження локонів рекомендується використовувати маску, що містить гідролізований колаген, рицинову олію, екстракт маткового молочка.

Зарядити пошкоджене волосся силою та енергією, зробити його сяючим допоможе засіб на основі олій мигдалю, камелії, екстракту вівса, вітамінів групи B та E.

Для покращення кровообігу, насичення волосся та шкіри голови антиоксидантами та мікроелементами, рекомендується наносити на пасма маску, що містить мед. При наявності на голові запалень та лупи корисно застосовувати засіб, до складу якого входить екстракт зеленого чаю. Він ретельно очищує шкіру голову, стабілізує роботу сальних залоз, допомагає локонам довго зберігати свіжий та чистий вигляд.

Правила зберігання масок для волосся

Зберігати корейську косметику для волосся рекомендується в сухому та темному місці, далеко від сонячного світла та нагрівальних приладів. Важливо уникати потрапляння води до банки з маскою, оскільки це знижує ефективність продукту.

Як правило, доглядова косметика для волосся має 2 терміни придатності:

  1. Термін придатності з моменту дати виготовлення, що в середньому становить від 1 до 3 років.
  2. Період зберігання після відкриття упаковки. Виробники позначають його намальованою банкою з відкритою кришкою та цифрами всередині. Наприклад, 12 М – 12 місяців, 24 М – 24 місяці.

Не варто користуватися простроченими масками. Після закінчення терміну придатності активні компоненти в косметиці починають руйнуватися, що призводить до накопичення патогенної мікрофлори. Грибки та мікроби легко чіпляються за шкіру голови, викликаючи дерматологічні захворювання. Також у прострочених засобах змінюється консистенція та колір, погіршується аромат. Вони втрачають свої корисні властивості та стають неефективними.

Висновки

Корейські маски для волосся мають щільну текстуру та у великій кількості містять зволожуючі та поживні інгредієнти. На відміну від бальзамів чи кондиціонерів, їх потрібно довше тримати на волоссі, щоб усі компоненти встигли увібратися і почати працювати. Для покращення кровообігу та активізації росту волосся корисно використовувати засоби для догляду за шкірою голови. Вони ефективно відлущують і видаляють ороговілу шкіру, зміцнюють і живлять волосяні цибулини.

Купити оригінальні корейські та китайські маски для волосся можна в інтернет-магазині Азі. У каталозі представлена косметика для всіх типів волосся. Всю продукцію ми замовляємо у виробників, тому реалізуємо товар без завищення цін.

Обробка та надсилання замовлень здійснюється службою Нова Пошта протягом 1 робочого дня. Доставка виконується по Києву та у всі міста України. Для оплати доступні всі сучасні способи: інтернет-банкінг, Liqpay, готівкою при отриманні. Для зареєстрованих користувачів на нашому сайті діють акційні пропозиції.

Якщо у вас виникли питання або потрібна допомога у підборі маски для волосся, зв'яжіться з нами. Ми оперативно проконсультуємо та допоможемо визначитися з вибором доглядового засобу.

Коментарі (0)

На даний момент немає коментарів