Корейські тканинні маски: ТОП 5

Як швидко і недорого освіжити обличчя та надати йому доглянутого вигляду? Відповідь на це питання сьогодні знають навіть школярки. Корейські тканинні маски – безумовний лідер жінок різного віку. Ці унікальні у всіх сенсах косметичні продукти допомагають у боротьбі з різними проблемами шкіри обличчя. Просто доповніть свій звичний догляд корейськими тканинними масками ефект ви помітите дуже швидко. Зволожуючі, поживні, очищаючі, тонізуючі та антивікові формули – це і чудовий експрес догляд, і обов'язковий компонент багатоступінчастого азійського ритуалу краси.

Корейські тканинні маски: чому вони популярні

Популярність косметики з Азії зростає у геометричній прогресії. Секрет тканинних масок – не лише доступна ціна. Корейські виробники змогли запропонувати жінкам по-справжньому унікальні продукти.

Натуральні формули та відсутність алергенів у складі – ось що приваблює клієнтів у всьому світі. Значення мають і рослинні компоненти, унікальні поєднання молекулярних комплексів, гіпоалергенна неткана основа. Рецепти корейських майстрів включають унікальні живильні та зволожуючі компоненти азіатського походження. Серед них:

  • Натуральні олії авокадо, ши, мигдалю – для живлення, зменшення глибини зморшок, розгладження мікрорельєфу.
  • Екстракти унікальних ягід, у тому числі асаї, для тонізації, покращення кольору обличчя.
  • Екстракти рослин, у тому числі огірка, бобів, авокадо, евкаліпта, кунжуту зволожують, усувають сліди втоми, живлять, освіжають.

Крім рослинних, маски багаті іншими природними компонентами: муцином равлика, екстрактом ластівчиного гнізда, кінським жиром, екстрактом зміїної отрути. У поєднанні з колагеном, екстрактом золота, гіалуроновою кислотою та пептидами вони дають практично миттєвий результат і допомагають швидко привести обличчя до ладу.

Особливий секрет – спеціальна основа з щільного нетканого полотна. Вона виключає будь-які алергічні реакції, щільно прилягає до обличчя, повторюючи всі обриси, і щедро просочена лікувальними складами для рівномірного впливу.

ТОП 5 корейських тканинних масок для обличчя

Корейські виробники на хвилину не зупиняють розробку нових формул. Отже, майже щодня шанувальники азіатської косметики дізнаються про новинки, які, безумовно, хочуть спробувати. Щоб не загубитися у різноманітності препаратів і точно знати, що саме варте вашої уваги, ми склали рейтинг масок з Кореї для різних типів шкіри.

  1. Маска Mizon Joyful Time Essence Mask Hyaluronic Acid для зволоження

Ця маска Корея – визнаний експерт у боротьбі із зневодненням. Вона містить багато гіалуронової кислоти, добре зволожує і в лютий мороз, і в спеку. А якщо ви помітили на обличчі дрібні зморшки чи подразнення, то після застосування препарату ви їх точно не побачите.

Формула доповнена екстрактами цитрусів – щоб вирівняти тон, усунути гіперпігментацію та тонізувати. Використовувати маску досить один-двічі на тиждень. Це чудовий спосіб надати енергії шкірі. Тільки обов'язково після використання не забувайте зволожити шкіру шаром крему, краще теж корейського, щоби запечатати вологу в клітинах шкіри.

  1. The Saem Pure Natural Mask Sheet Snail - проти вікових змін

Екстракт муцину равлика – мастхев для боротьби зі зморшками. Ця формула багата на унікальну за складом речовину і допомагає усунути ознаки вікових змін, а також вирівнює колір обличчя, глибоко зволожує, насичує поживними речовинами. Цей засіб підходить для всіх типів шкіри – з її допомогою можна значно відстрочити старіння та швидко відновитись.

  1. Тканинна маска Elizavecca Aqua Deep Power Ringer Mask Pack

Відкривши упаковку, ви здивуєтеся – кількості зволожуючої есенції вистачить, щоб нанести на все тіло з ніг до голови. Неткана основа щедро просочена глибоко зволожуючим коктейлем.

Формула містить гіалуронову кислоту та колаген – для зволоження та пружності, ніацинамід для рівного кольору, фруктові екстракти – для живлення, відновлення та тонусу.

  1. Заспокійлива тканинна маска Klairs Rich Moist Soothing з основою з тенселя

Перед цією маскою не встоять жодні подразнення та запалення. Її двошарова основа з натуральної бавовни тенселя – чудово прилягає повністю виключає будь-які подразнення.

Формула включає пантенол, екстракт алое, гіалуронову кислоту, кераміди. Якщо вам потрібно заспокоїти шкіру після сонячних ванн, морозу або просто прибрати сліди втоми – використовуйте цей препарат і сяйте.

  1. Засіб для жирної шкіри Етюд Хаус 0.2 Therapy Air з лимоном

Цей універсальний засіб – справжній порятунок для жирної шкіри з помітними порами. Якщо ви не можете позбутися жирності та постійних запалень, спробуйте маску на основі лимонного ефіру та вітаміну С.

Гіпоаллергенна основа щедро просочена протизапальною себорегулюючою емульсією. Власниці жирної шкіри швидко оцінять її ефект:

  • зменшуються запалення та почервоніння;
  • звужуються пори, стають чистішими;
  • вирівнюється колір обличчя;
  • зникає жирний блиск і регулюється робота сальних залоз;
  • підвищується тонус.

Регулярне використання допомагає отримати стабільний матовий тон без висипань і почервоніння.

Які результати можна очікувати від використання тканинних масок

Корейські тканинні маски часто є першим продуктом при знайомстві з азіатським доглядом. І саме вони дають поштовх для подальшого використання корейської косметики. Секрет простий – тканинна основа, просочена цілющим складом, швидко відновлює шкіру, робить її здоровою та сяючою.

Звичайно, значні покращення стають помітними при регулярному застосуванні. Але навіть разового використання достатньо, щоб оцінити ефективність препарату:

  1. підвищується пружність;
  2. розгладжується мікрорельєф;
  3. покращується колір обличчя;
  4. зникають сліди втоми;
  5. очищаються пори.

Інтуїтивно просте застосування не потребує складних маніпуляцій. Достатньо розкрити одноразову упаковку та акуратно розмістити на обличчі основу. Еластичний матеріал легко прилягає до шкіри та щедро віддає їй свій лікувальний склад. А парниковий ефект під тканиною пришвидшує проникнення активних компонентів.

Висновки

Тканинні маски з Кореї – це абсолютний лідер експрес-догляду. Вони безпечні, ефективні, гігієнічні. Використовуйте їх кілька разів на тиждень, і сяйте красою будь-якої пори року.

Коментарі (0)

На даний момент немає коментарів