Збираємо базову косметичку з корейських б'юті-продуктів

Прагнення познайомитися з різноманітними б'юті-продуктами прокидається у прекрасної половини людства дуже рано. Щороку з'являються нові засоби з інноваційними властивостями. Сьогодні косметичний ринок надзвичайно широкий. Іноді просто голова паморочиться, і здається, що без кількох десятків баночок і тюбиків просто не обійтися. Насправді все набагато простіше. Досить чітко розуміти, які засоби є необхідними, а які є приємним доповненням до щоденного догляду. То що ж має бути в косметичці кожної дівчини, щоб на довгі роки зберегти здорову сяючу шкіру, приховати дрібні недоліки та підкреслити природну красу?

Що має бути в базовій косметичці 2023 року?

Серед сучасних корейських доглядових засобів можна виділити окрему групу продуктів, що належить до космецевтики. Вони були розроблені на стику косметології та фармакології. Ці засоби, створені на основі наукових досліджень, відрізняються інноваційним складом та високою результативністю.

Продукція таких корейських брендів, як Medi Peel, FarmStay, Fortheskin, Jiggot, Cos de baha та багатьох інших сьогодні по праву вважаються не тільки найбільш ефективними, але й безпечними засобами для догляду. У каталозі онлайн магазину AЗI ви знайдете кращі корейські б'юті-продукти з люксового або міддл-сегментів, а також достойного мас маркету, якими можна доповнити вашу базову косметичку 2023.

  1. продукти для першого етапу очищення шкіри обличчя (наприклад, міцелярна вода для зняття макіяжу);
  2. очищуючі засоби, які прибирають зі шкіри пил, жир, забруднення (різні муси, пінки, гелі);
  3. тоніки для відновлення нормального РН, остаточного очищення та попередження відчуття стягнутості шкіри після вмивання;
  4. зволожуючий крем за типом шкіри, який наситить її вологою та запобігатиме появі зморшок.

За потреби та за показаннями цей список косметичних засобів, що використовуються двічі на день, вранці та ввечері, може бути доповнений. Це можуть бути зволожуючі та поживні маски, консилери, продукти з SPF-фільтром, засоби для пілінгу, креми для ніжної та тонкої шкіри навколо очей.

Корейська декоративна косметика в базовій косметичці 2023

Про любов кореянок до повсякденних доглядових процедур відомо всім. Знаємо ми і про те, що в корейських косметичних лабораторіях насамперед створюються продукти, які дбають про шкіру. Оздоровлення дерми завжди стоїть на першому місці. Цікаво, що в цьому питанні декоративна косметика мало чим відрізняється від доглядової. Тому фразу "краса вимагає жертв" кореянки просто не зрозуміють. Для них "красиво" – це насамперед добре для здоров'я шкіри. Ми рекомендуємо вам покласти у свою косметичку:

  1. Корейський ВВ крем. ВВ креми – це комбіновані продукти, в яких поєднуються функції бази під макіяж, тонуючого крему, крему для догляду за шкірою та сонцезахисного засобу. Більшість ВВ кремів містять натуральні компоненти, такі як екстракт алое вера, гіалуронову кислоту, вітамін Е та олія жожоба. Їхні унікальні формули та натуральні компоненти допоможуть не лише надати шкірі гарного вигляду, але й покращити її стан. У цьому сегменті варто звернути увагу на корейський ВВ крем Missha M Perfect Cover BB Cream SPF42/Pa+++ у двох тонах. Він відрізняється високим ступенем захисту від УФ променів, успішно зволожує та регенерує дерму.
  2. Міст для обличчя. У 2023 році місти збережуть свою популярність і залишаться у косметичці кожної жінки. Цей продукт здатний швидко зволожити та освіжити шкіру, підтримати її здоров'я та красу, забезпечуючи захист від шкідливого впливу навколишнього середовища. Місти для обличчя хороші тим, що містять різні корисні речовини: екстракти рослинних олій, вітамін Е та гіалуронову кислоту. До їхнього складу часто вводять сонцезахисні компоненти. У 2023 році місти будуть більш інноваційними та ефективними за рахунок додавання до їх складу нових інгредієнтів. Одні місти порадують екстрактами фруктових кислот, які ефективно вирівнюють тон шкіри та роблять її більш сяючою. Інші продукти з високим вмістом колагену та пептидів сприяють зволоженню та підтяжці шкіри.
  3. Корейський консилер. Ще один дуже затребуваний засіб у 2023 році. Саме консилер допоможе приховати будь-які недосконалості на шкірі, чи то темні кола під очима, плями, висипання чи почервоніння. Корейські консилери славляться своєю легкою текстурою та чудовим покриттям, вони не створюють ефекту маски на обличчі. Завдяки спеціальним компонентам у складі, консилери також зволожують та доглядають шкіру, що робить їх чудовим вибором для щоденного використання. Корейські консилери бувають різних текстур та відтінків, що дозволяє легко підібрати ідеальний варіант під свій тип та колір шкіри. Не забудьте додати у свою косметичку кушон-консилер Bioaqua Silky Concealer Keeping Beauty Cream або суперстійкий зволожуючий консилер Venzen (Veze) Silky Modification Concealer. Ці товари китайського виробництва Вони стануть справжнім порятунком у випадку непередбачених дерматологічних проблем.

Азіатські засоби для макіяжу губ та очей

Жінці у будь-якому віці хочеться підкреслити найкращі риси своєї зовнішності, щоб виглядати впевнено та привертати до себе увагу. Корейська декоративна косметика ідеально підходить для цього. Широка різноманітність б'юті-продуктів для будь-якого типу шкіри, натуральні інгредієнти, незмінно висока якість косметичних засобів роблять корейську косметику дуже затребуваною далеко за межами Азії. Головна її особливість – вона не тільки маскує дефекти шкіри, а чинить яскраво виражену регенеруючу та освіжаючу дію.

Як створити звичний нам макіяж за допомогою декоративної косметики з Кореї та Китаю? Незважаючи на те, що азіатки – прихильниці легких та природних образів, асортимент засобів макіяжу азіатських брендів анітрохи не обмежує політ вашої фантазії. Більшість пропонованих б'юті продуктів допоможуть вам створити яскравий образ і в той же час залишатися в тренді "back to nature".

В асортименті інтернет-магазину АЗІ можна виділити такі засоби для макіяжу, які є лідерами продажів-2023.

Засоби для макіяжуПризначенняПриклади продуктів
Для очей:

китайські тіні для повік

туш для вій

мають яскраві і насичені відтінки, легко наносяться і тримаються на повіках протягом усього дня. Китайські тіні для повік виготовляються з натуральних компонентів – мінеральних пігментів та екстрактів рослинних олій і виконують не тільки декоративну, а й доглядову функції. Можуть мати різні текстури – матову, сяючу та перламутрову, що дозволяє створити будь-який макіяж – від нюдового до яскравого та сміливого.

серед інгредієнтів туші для вій (Корея) є натуральні олії та вітаміни, які живлять та зміцнюють вії, роблячи їх більш здоровими та міцними. За допомогою цього продукту легко зробити акцент на очах, надавши погляду велику виразність за допомогою об'ємних і довгих вій.

QIC Рідкі тіні з гліттером у 8 відтінках

YABAOLIAN Diamonds Eyeshadow Palette – дві палетки з 13 шиммерних відтінків для вечірнього та денного макіяжу.

Водостійка туш QIC XPTTEE Welighl Water-proof Mascara

Туш для вій O.TWO.O Gold Volume Mascara з ефектом накладних вій

для губ:

тінт для губ

блиск для губ

Тінт для губ може мати різну текстуру – від рідких до гелевих та кремових. У 2023 році в тренді залишається тінт з матовим фінішем, а також засоби з додаванням доглядових компонентів, таких як гіалуронова кислота та рослинні екстракти, які зволожують та живлять губи. Правильно підібраний під колір губ тінт, без сумніву, приверне увагу до вашої посмішки.

Блиск для губ у різних відтінках та фінішах живить, зволожує ніжну шкіру та захищає її від ультрафіолету. У поєднанні з іншими продуктами, такими як помади та олівці контури, допомагає створити об'єм губ, може використовуватися як база для фіксації кольору.

Тінт для губ YANQINA надає губ легкий напівпрозорий відтінок, ідеальний для створення натурального макіяжу.

Тінт-бальзам YABAOLIAN Color-Changing Crystal Lip Balm дбайливо доглядає губи, після нанесення надає рожевий відтінок.

Блиск O.TWO.O Clear Crystal Berry Lip з ароматом ягід, в 5 відтінках

Блиск для губ YABAOLIAN Sweet Liquid Lipgloss у 6 мерехтливих відтінках

В онлайн каталозі магазину АЗI ви можете вибрати та купити будь-яку доглядову та декоративну косметику з Азії. Всі б'юті продукти гіпоалергенні, проходять суворий контроль якості. З їхньою допомогою ви легко підкреслите свою природну красу і, звичайно, не залишитеся непоміченою!

Коментарі (0)

На даний момент немає коментарів