Як корейські засоби допомагають у боротьбі з випаданням волосся

Життєвий цикл волосся триває від 2 до 9 років, і закінчується зупинкою його росту і випаданням. Тому втрата декількох десятків волосків на день є нормою. Але якщо така кількість залишається на гребінці/щітці після одного розчісування, то це є приводом приділити більш пильну увагу здоров'ю волосся. Ефективну допомогу нададуть корейські засоби від випадіння волосся, але за умови, що причина проблеми не криється в дерматитах або грибкових ураженнях шкіри голови, а також у ендокринних захворюваннях.

Корейський шампунь від випадіння волосся

У спектрі корейських шампунів проблему випадання волосся найкраще вирішує регенеруючий шампунь Vitalizing Shampoo бренду Daeng Gi Meo Ri. Екстракти листя туї східної, кореня реманії, женьшеню, полину та екліпти – потужні антиоксиданти, які добре очищають шкіру голови, нормалізують водно-жировий баланс, заспокоюють запалені ділянки шкіри, сприяє росту волосся та запобігають їх випаданню.

Зменшити жирність, контролювати вироблення себуму та зміцнити коріння допомагають екстракту центели, лактобактерії та рослинний настій Uturn з:

  1. оксамиту амурського;
  2. горця японського;
  3. гледичії;
  4. гуттуїнії;
  5. пухирця японського;
  6. чорноголовки звичайної.

У цей регенеруючий шампунь від випадіння волосся (Корея) також входять пантенол і кератин. Вони добре зволожують стрижні, живлять цибулини та посилюють ефекти екстрактів.

Корейська маска від випадіння волосся

У нашому асортименті корейських масок для волосся та шкіри голови є великий вибір б'юті-продуктів, які допоможуть зупинити випадання, викликане нестачею вітамінів і мінералів після дієти, ГРВІ, вагітності та лактації, або через стрес.

Якщо втрата обумовлена нераціональним доглядом, частими фарбуваннями, впливом високих температур або хімічними завивками, зупинити випадання, разом зі щоденним доглядом з використанням описаного вище шампуню, допоможе корейська маска lador Hydro LPP Treatment.

Усі головні компоненти її складу – амінокислотний комплекс LPP, колаген, екстракт моркви, олія жожоба, молочна кислота – допомагають відновити структуру пошкоджених стрижнів і повернути зачісці презентабельний вигляд. А ось випаданню протистоїть пантотенова кислота, яка при цьому ще й зволожує стрижні по всій довжині, робить їх більш об'ємними та сприяє росту. Робити зміцнювально-оздоровлюючу маску потрібно за стандартною схемою, 1-2 рази на тиждень, перед сном.

Корейська косметика від випадіння волосся: олії та філери

Доповнити догляд за зачіскою, що рідшає, допоможуть олія та/або філер. Застосовують такий засіб від випадіння волосся (Корея), як і маски – 1 раз на тиждень.

Філлер, наприклад, Farm Stay Derma Cube Vita Clinic Hair Fille, наноситься на вимиті шампунем, майже сухі локони, слід виключити вплив на корені та шкіру. Перед нанесенням він розводиться водою (1: 1) до консистенції крему. Для посилення ефектів зменшення випадання та прискорення росту надівається шапочка. Процедура проводиться перед сном, триває 20 хвилин, після чого локони та шкіра голови ретельно ополіскують проточною водою.

Застосування олії для волосся від випадіння дає потужний відновлюючий ефект, але вимагає часу. З такою метою засіб посилено втирається у шкіру голови та корені, а потім наноситься на всю довжину брудних локонів. Тривалість процедури після надягання шапочки – min 4 години. Змивати олію потрібно шампунем. Спочатку його рівномірно розподіляють по локонах, як при фарбуванні, а тільки потім починають процедуру ополіскування. Кращий відновлюючий ефект можна отримати, використовуючи олію на основі цілющих трав Daeng Gi Meo Ri Herbal Therapy Essence Oil. Увага! Цей засіб не можна втирати у шкіру голови, тільки у волосся.

Олію від випадіння волосся також можна застосовувати і щодня. Її невелика кількість, нанесена на вологе волосся вранці або перед укладанням, полегшить розчісування та захистить від термопошкодження. А кілька крапель, нанесених на сухі локони, дисциплінують їх, додадуть блиску та шовковистості.

Корейська косметика від випадіння волосся – засоби, що допомагають повернути здоров'я, презентабельний вигляд і впевненість у собі!

Коментарі (0)

На даний момент немає коментарів