Чому корейська косметика така популярна та за що вона цінується

Поява на світовій beauty-арені косметики з Південної Кореї стала справжньою подією. Косметична продукція, вироблена в Країні ранкової свіжості, викликала фурор далеко за межами Азії та серйозно потіснила продукцію західних брендів. Чим пояснюється феномен південнокорейської косметики?

Насамперед слід сказати, що корейські доглядові засоби мають унікальну здатність забезпечувати швидкий результат, покращуючи стан шкіри навіть після недовгого використання. Чим викликаний такий результат і чи дійсно косметика з Кореї підходить людям європейської раси?

Які переваги корейської косметики виділяють експерти

Не лише провідні корейські косметологи, а й їхні авторитетні західні та українські колеги позитивно оцінюють beauty-продукцію з Південної Кореї. Чому саме корейську косметику вони рекомендують своїм клієнтам як альтернативу салонним процедурам?

  1. Натуральність. Більшість інгредієнтів у складі косметичних засобів із Кореї – натурального походження. До них відносяться витяжки лікарських рослин, вітаміни, колагенові волокна, равликовий муцин, пептиди. Ці компоненти не тільки чудово позначаються на стані шкіри, але й мають накопичувальні властивості з пролонгованою дією.
  2. Безпека. Південнокорейська косметика проходить багато етапів тестування, що гарантує високий рівень якості. Завдяки цьому виключено потрапляння у продаж продукції з сумнівним складом, здатним заподіяти шкоду здоров'ю споживачів.
  3. Постійний пошук інновацій у розробці beauty-продуктів. Серйозна конкуренція на ринку корейської косметичної промисловості спонукає бренди створювати ефективні новинки. У Південній Кореї beauty-бестселери, унікальні технології та безпрецедентні ноу-хау з'являються із шаленою швидкістю.
  4. Науковий підхід. Лабораторії провідних брендів займаються глибоким дослідженням натуральних рослинних інгредієнтів та розробкою біотехнологій, тому більшість корейських засобів є космецевтичними. Також ретельно вивчається природа дерматологічних проблем, що дозволяє впливати саме на причину, а не намагатись боротися з її наслідками.
  5. Говорячи про те, чому корейська косметика хороша, експерти у світі б'юті-технологій, а також лікарі-дерматологи та косметологи відзначають її мультифункціональність та потужну дію, що дозволяє творити зі шкірою справжні дива.

Унікальна формула корейської косметики

Навіть декоративна косметика з Країни ранкової свіжості збагачується доглядовими компонентами – наприклад, що забезпечують захист від сонця, інтенсивне зволоження і анти-ейдж догляд. Яскравим прикладом тут є знамениті ВВ-креми, які швидко стали безумовним бестселером у всьому світі.

При цьому б’юті-засоби з Південної Кореї включають до свого складу компоненти, недоступні західним виробникам:

  • равликовий муцин – цей дивовижний з європейської точки зору інгредієнт творить зі шкірою справжні дива, не тільки чудово зволожуючи шкірні покриви, а й збагачуючи волокнами еластину та колагену;
  • пептид Syn Ake – справляє ефект, схожий на ін'єкції ботоксу, роблячи шкіру гладкою і підтягнутою;
  • екстракт центели азіатської – один з ключових компонентів у складі корейської косметики, що володіє сильною регенеруючою, цілющою та омолоджуючою дією;
  • зола вулканічного походження — один із ТОП-складників для догляду за жирною та проблемною шкірою, який очищує та стабілізує діяльність сальних залоз;
  • золото – має довгий перелік корисних властивостей, зокрема абсорбує токсини та шкідливі речовини, а також за рахунок потужних зволожуючих якостей включається до складу анти-ейдж косметики.

Чому корейська косметика краща? Завдяки ідеально підібраним компонентам косметика з Кореї живить та глибоко зволожує, оновлює епідерміс, розгладжує зморшки, позбавляє пігментації та вирівнює тон. Важливо відзначити, що beauty-продукти не містять небезпечних для шкіри формальдегідів та фталатів, регулярне застосування яких здатне спричинити серйозні проблеми.

У чому полягає корейський секрет молодості

Жительок Країни ранкової свіжості відрізняє гладка сяюча шкіра, чіткий овал обличчя та відсутність зморшок навіть у дуже зрілому віці. Все це європейським жінкам видається фантастикою. Тож у чому полягає корейський секрет молодості?

Бездоганна шкіра кореянок аж ніяк не дар природи, а грамотний і кропіткий, щоденний догляд, що складається з кількох етапів. Корейський секрет ідеальної шкіри полягає в тому, що догляд спрямований на викорінення недоліків та лікування проблем шкіри. Це відповідь на запитання, чому корейська косметика вважається кращою. Саме тому в лінійках корейських брендів доглядові продукти значно перевершують кількість декоративних засобів.

Серед головних секретів своєї краси кореянки називають:

  1. Інтенсивне зволоження. Щоб зберегти молодість та красу шкіри, кореянки використовують багатоступінчасту систему очищення, а також активно застосовують гідрофільні олії, щоб позбавити шкіру від забруднень і залишків декоративної косметики, але при цьому не пересушити її.
  2. Захист від сонячного проміння. Ультрафіолет висушує шкіру, призводить до зневоднення та появи ранніх зморшок, а також спотворює шкіру пігментними плямами. Тому, щоб уникнути фотостаріння, мешканки Південної Кореї використовують надійний захист від ультрафіолетових променів, не виходячи з дому без парасольок або наносячи на обличчя та тіло креми з високим рівнем SPF-захисту.
  3. Патчі під очі. Одна з найвідоміших розробок корейського beauty-світу, що має вражаючий ефект. Щоб від втоми, набряклості, передчасних зморшок та темних кіл не залишилося сліду, кореянки регулярно використовують цей продукт, що повертає шкірі сяючий вигляд.
  4. Тканинні маски. Виготовлена з натуральної бавовни, така маска чудово справляється з набряклістю, насичує шкіру вологою та цінними речовинами, підтягує тканини. Крім того, маски можуть бути спрямовані на вирішення конкретних шкірних проблем, чи це розгладжування зморшок, боротьба з підвищеною жирністю шкіри або усунення рубців постакне.
  5. ВВ-крем замість традиційного тонального. Основою ВВ-крему є зволожуючий компонент, тому, крім маскування дефектів і вирівнювання тону, він не сушить шкіру і максимально зберігає вологу, не створюючи ефекту маски.

Міфи про корейську косметику

Говорячи про те, чому корейська косметика така популярна, неможливо обійти увагою міфи про б'юті-продукти з Країни ранкової свіжості. Міфів та домислів про південнокорейську косметику існує чимало, тому прокоментуємо найпоширеніші з них:

  1. Неприпустимо поєднувати корейські доглядові засоби та косметику європейських виробників. Неможливість комплексного догляду за шкірою за допомогою косметичних продуктів різних брендів – безглуздий міф. Якщо шкіра не сприймає будь-який продукт, це може бути спричинене індивідуальною непереносимістю будь-яких компонентів. Головна умова – грамотний підбір косметики та попереднє тестування на невеликій ділянці шкіри.
  2. Вся корейська косметика має відбілюючий ефект. Як і у всій Азії, у Кореї існує культ білої шкіри, тому корейські бренди випускають лінійки затребуваних засобів для відбілювання шкіри, проте аж ніяк не вся косметика випускається з відбілюючим ефектом. Щоб переконатися в цьому, достатньо вивчити інструкцію.
  3. Засоби підходять тільки для кореянок та протипоказані європейцям. Цей дивний міф не має під собою жодних підстав: шкіра всіх людей влаштована однаково і виконує ті ж функції. Всі думки про расові відмінності шкіри безглузді та антинаукові. Це підтверджено практикою, оскільки корейські продукти мають мільйони шанувальників по всьому світу.
  4. Корейські доглядові продукти відрізняються низькою вартістю, а отже, є малоефективними у догляді за шкірою. Незважаючи на широке визнання корейської косметики, ще можна почути твердження, що заявлений брендом ефект просто вигадка. Однак усі засоби південнокорейського виробництва проходять ретельну перевірку на батьківщині, тому навіть лінійки, що належать до мас-маркету, чудово справляються з заявленою функцією. Оригінальна корейська косметика – це гарантовано високий рівень якості.

ТОП-5 корейських брендів

Повертаючись до питання, чому така популярна корейська косметика, потрібно ще раз наголосити, що її пріоритетом є внутрішнє здоров'я шкіри, а не просто зовнішнє маскування дефектів. Ефективність та ідеальна якість є синонімом корейської косметики, тому серед виробників нелегко виділити явних лідерів. Однак ми все ж таки представимо п'ятірку брендів з Південної Кореї, які, на наш погляд, гідні називатися одними з найкращих на світовій beauty-арені.

MISSHA

MISSHA — визнаний корейський бренд, який вже понад 15 років пропонує першокласну продукцію за лояльною вартістю. Філософія MISSHA – "якість має бути загальнодоступною", а назва бренду розшифровується як "Молода, сексуальна, здорова, активна". Бренд випускає маски, сонцезахисні лосьйони, сироватки та олії, а також велику колекцію декоративних засобів. При розробці beauty-продукції вирішальне значення має думка споживачів, що пояснює чому корейська косметика цієї марки популярна в усьому світі.

Holika Holika

Holika Holika – один із найвідоміших брендів корейської косметики. Історія всесвітньо відомої марки розпочалася у 2010 році. З того часу декоративні та доглядові продукти бренду стали всесвітнім бестселером. Сучасна лінійка налічує понад 60 найменувань товарів, серед яких креми, зволожуючі гелі, патчі, пілінги. Філософія бренду – відкрити в кожній дівчині відчуття власної привабливості, навчити її комплексному догляду за своєю шкірою та, найголовніше, полюбити свою зовнішність.

COSRX

COSRX – досить молодий бренд якісної південнокорейської косметики. За десять років свого існування косметика під цією маркою набула популярності не тільки в Південній Кореї, а й за її межами. Слоган компанії — «В очікуванні завтра», що має на увазі швидкий цілеспрямований результат. У лінійці марки представлені переважно засоби для догляду за проблемною шкірою — пінки, тоніки, есенції, пілінги, збагачені саліциловою та фруктовими кислотами.

DR.JART

DR.JART+ — бренд преміальної доглядової та декоративної косметики, заснований у 2005 році доктором медичних наук Сон Чже Чжуном. Бездоганна якість, інноваційні рішення та наукові розробки – відповідь на запитання, чому популярна корейська косметика «Доктор Джарт». Над розробкою лінійки бренду невпинно працює команда досвідчених професіоналів-дерматологів. В арсеналі бренду можна знайти тонізуючі, зволожуючі, омолоджуючі очищуючі засоби, а також продукти для лікування проблемної шкіри та ВВ-креми.

Ciracle

Ciracle — виробник космецевтичної продукції, який керується суворо науковим підходом та використовує натуральні засоби для збереження молодості та краси шкіри. Головним компонентом косметики є вітамін С, що відображено у назві бренду: вітамін С+Miracle (диво). Крім ключового компонента, представленого в біоактивній формі L-аскорбінової кислоти, бренд активно використовує інші значущі інгредієнти (зелений чай, алоє, ягоди годжі, пептиди бджолиної та зміїної отрути тощо). У лінійці бренду представлені засоби відбілюючі, матуючі, антивікові beauty-продукти.

Чому корейська косметика найкраща

Сьогодні корейська косметика на піку популярності в усьому світі. І це цілком закономірно: виробники гармонійно поєднують сильнодіючі натуральні інгредієнти з інноваційними формулами та новітніми науковими розробками. Світове визнання південнокорейської косметики пояснюється її високою ефективністю та доступною ціною. Феномен корейської косметики допомагає покращити стан шкіри, якомога довше зберігати її здоров'я та привабливість.

Коментарі (0)

На даний момент немає коментарів