Кроки до бездоганного макіяжу з корейським тональним кремом

Бездоганний макіяж – це ідеально доглянута шкіра обличчя, якій не потрібен тональний крем. Так вважають кореянки. Але, з одного боку, не всім їм вдається цього досягти навіть з багатоступінчастою схемою корейської рутини та їх інноваційними доглядовими засобами. З іншого боку, легка декоративна косметика очевидно і в Кореї є обов'язковою частиною, наприклад, офіційного, ділового або урочистого дрес-коду. Тому тональний засіб серед б'юті-продуктів все ж присутній у кожної жінки в Південній Кореї.

Спектр корейських тональних засобів сьогодні представлений розсипчастими та компактними пудрами, кремами, ВВ- і СС-кремами, кушонами. Сьогодні розповімо про корейські тональні креми.

Корейська косметика: тональний крем – трохи історії

Більш тонкий роговий шар, розширені пори, схильність до природної гіперпігментації при старінні стали причиною створення корейського ВВ-крему (Blemish Balm, англ. – бальзам проти плям). Цей засіб поєднує в собі тональний крем, який чудово маскує пігментацію, денний крем, зволожуючий або з іншим ефектом, і потужний захист від ультрафіолету.

Трохи пізніше в Кореї з'явився СС-крем (Color Correction, англ. – корекція кольору). Компонентів для догляду в ньому менше, але його тональний склад краще приховує всі кольорові дефекти. До того ж його «навчили» підлаштовуватися під тон шкіри. Сьогодні ця технологія присутня у всіх корейських тональних кремах із середньою та високою ціною.

Тонкий роговий шар є також причиною того, що всі корейські тональні креми мають легку консистенцію та текстуру. Необхідність посиленого постійного зволоження призвела до винаходу нового різновиду текстури косметичного засобу – флюїд. Йому притаманна ультралегка гелева консистенція, в якій майже немає масляних речовин.

Щодо кушона (cushion, англ. – подушка) – це форма упаковки, яка дозволяє зручніше нанести та розподілити косметичний засіб. Кушон придумали в 2008 році фахівці корейської фірми AmorePacific спеціально для зручності нанесення ВВ, СС і «звичайних» тональних кремів.

Ажіотажний інтерес до корейської косметики у європейських жінок став причиною створення особливих корейських засобів для декоративного макіяжу. Для нас виробляють корейські тональні креми, які:

  1. мають кольорові пігменти, характерні для відтінків білої, в тому числі й білої смаглявої шкіри;
  2. підходять для всіх або якогось певного типу шкіри (нормального, сухого, жирного, комбінованого, проблемного, чутливого);
  3. мають більший вибір тональних продуктів з рослинними протизапальними інгредієнтами, а також колагеном і стимулюючими його синтез компонентами, оскільки шкіра європеоїдної раси має тенденцію до розвитку запалень і містить меншу кількість клітин, що виробляють колаген і еластин;
  4. вирішують проблеми, які виникають у шкірі в залежності від віку, або спрямовані на виправлення конкретного недоліку (сухість, пігментація, в'ялість).

Не про всі, але про багато корейських тональників можна сказати: це – корейський тональний крем, що підлаштовується під тон шкіри. Хоча якщо ви хочете повною мірою насолодитися цим ефектом, купуйте СС-крем.

Корейські тональні креми: різновиди догляду

Швидко підібрати корейський тональний крем під свій тип шкіри та вік допоможе система фільтрів сайту магазину Азі. Скориставшись нею, можна вибрати і пріоритет догляду, який буде отримувати шкіра від тональника протягом дня – зволоження, живлення, освітлення. Правильно підібрати корейський тональний крем можна якщо знати ефекти основної доглядової речовини, включеної до складу маскуючого засобу.

Додаткове призначення тонального кремуІнгредієнт
Інтенсивне зволоженняАскорбінова кислота, гіалуронова кислота, гліцерин, муцин равлика, стеаринова кислота.
Купірування запальних процесівАлое, аспалатус, жасмин, календула, кипарис, лотос, меліса, м'ята, центелла, шавлія.
Омолодження, посилення регенераціїАденозин, колаген, муцин равлика, ніацинамід, золото, пептиди.

 

ТОП корейських тональних кремів на AZI.COM.UA

Представляємо кращі корейські тональні креми, які можна купити в нашому магазині.

Корейський тональник для жирної шкіри

У категорії Корейський тональний крем для жирної шкіри перше місце посідає кушон Missha Velvet Finish SPF 50+/PA+++. Пігменти відтінків 21 (23) чудово перекривають недоліки шкіри. Аденозин стимулює регенерацію, підсилює синтез еластину та колагену. Стеаринова кислота відновлює гідроліпідний бар'єр, а гліцерин і ніацинамід зволожують. 10 екстрактів рослин пригнічують вироблення себуму та нормалізують шкірний pH. Тональник має високий ступінь захисту від UVA-променів – +++, і максимальний SPF 50+ – від UVB ультрафіолету. Спеціальні присадки дають благородний матуючий ефект.

Тональник для сухої шкіри

Лідер продажів у категорії Корейський тональний крем для сухої шкіри – Veze Hyaluronic Acid Hydrating Liquid Foundation. Перше місце в рейтингу забезпечується тим, що оригінальна добавка гарантує особливу стійкість декоративно-захисного дихаючого шару. Він не боїться поту та води, та перешкоджає випаровуванню вологи з поверхні шкіри протягом 6-9 годин. При цьому весь цей час в глибоких шарах шкіри молекули гіалуронової кислоти інтенсивно зволожують її та роблять пружною за рахунок з'єднання з молекулами води. Для європейок виробляться 2 бежевих тони – натуральний і світлий.

Кращий тональник для проблемної шкіри

У категорії Корейські тональні креми для проблемної шкіри найвища популярність у багатокомпонентного тонального флюїду Ammamba Red Ginseng Bird's Nest Skin Beautifying Foundation liquid. Він чудово маскує, довго тримається, забезпечує чудовий догляд. Проблеми шкіри вирішують Вітамін Е, алое, екстракти ромашки, портулаку, пеларгонії, женьшеню червоного та пташиного гнізда. Склад натурального/слонової кістки тону легко наноситься руками, має оксамитову структуру з матуючим ефектом. Цей корейський тональний крем з бюджетною ціною ідеальний для літньої спеки.

Наприкінці нагадуємо, що перші кроки зі створення бездоганного макіяжу з корейським тональним кремом включають у себе:

  1. ранкову рутину – очищення, тонізацію, посилене швидке живлення сироваткою та пролонгований догляд денним кремом;
  2. базову основу під макіяж, перед якою, в разі необхідності, локальний дефект (якщо він є) маскується коректором/консилером.

Щоб шкіра залишалася здоровою та молодою довгі роки, не забудьте зняти корейський тональний крем спеціальним засобом для демакіяжу.

Корейський тональний крем – твій впевнений крок до бездоганного макіяжу!

Коментарі (0)

На даний момент немає коментарів