Як обрати ідеальні корейські патчі під очі для вашого типу шкіри

Патчі під очі (patch, англ. – латка) придумали давно. Невеликі тканинні аплікації, просочені корисними для цієї області обличчя речовинами в максимально допустимій високій концентрації, дозволяють вирішувати притаманні локалізації проблеми: сухість, набряки, темні кола, «мішки». Креативний підхід і сучасні технології дозволили корейським косметологам на початку 2000 рр., виробляти патчі під очі на іншій основі (силікон, колаген), у формі зірок, сердець чи класичних карнавальних венеціанських масок.

В асортименті магазину корейської та азіатської косметики Азі представлені кращі патчі під очі, основа та форма яких сьогодні користується найбільшою популярністю в світі. Це – гідрогелеві патчі під очі у формі «краплі» інь-янь (1+1), упаковані в баночки, по 60 або 80 штук. Розповідаємо, як підібрати патчі під очі корейські під свій тип шкіри, про правила та частоту використання.

Патчі під очі: правила вибору

Будова шкіри навколо очей така, що вона дуже тонка і в ній знаходиться невелика кількість сальних залоз. Тому патчі містять у своєму складі інгредієнти, які комплексно допомагають вирішити проблеми сухості, набряків, мішків, провисань, темних кіл, синяв (синців) та вікових проблем.

Вибір патчів за призначенням

Слід зазначити, що виробники доглядової косметики випускають аплікації під очі, які спеціалізуються на вирішенні однієї або двох проблем, при цьому не забуваючи про інші ефекти, корисні для цієї частини обличчя.

Патчі під очіпріоритетний вплив

Інгредієнти, компоненти
Патчі від набряків під очимаГамамеліс. Виноград. Перли. Декстрану сульфат. Рутин. Кофеїн. Екстракт зеленого чаю. Яблуко. Чорниця. Муцин равлика.
Патчі від мішків під очимаПептиди. Колаген. Есцин кінського каштана. Перли. Екстракт солодки. Ніацинамід. Ластівчине гніздо.
Патчі від синців під очимаРетинол. Огірок. Вишневий цвіт. Ніацинамід. Вітамін С. Центелла азіатська. Трегалоза.
Антивікові патчі під очіАллантоїн. Алое. Амінокислоти. Пептиди міді. Перли. Водорості. Мох. Ікра. Золото. Муцин равлика. Портулак. Османтус.
Зволожуючі патчі під очіБета-глюкан. Вітамін С. Гіалуронат натрію. Гіалуронова кислота. Гліцерин. Рицинова олія. Трегалоза. Керамід-3.

 

Посилити протинабряковий ефект патчів допоможе їх охолодження в холодильнику. Щоб не піддавати склад постійному перепаду температур, зберігайте такі патчі на стінці холодильника (внизу). Корейські гідрогелеві патчі під очі з іншими пріоритетними впливами зберігання в холодильнику не потребують, а посилити їх ефекти можна іншим способом. Під час дії аплікації потрібно відкласти всі справи в сторону, лягти на спину та максимально розслабитися.

Вибір патчів в залежності від типу шкіри

Сьогодні зволожуючі патчі під очі застосовують і для вирішення локальних проблем в інших зонах обличчя. Ці аплікації допоможуть зменшити глибину та довжину мімічних зморшок на лобі, «гусячих лапок», носогубних складок. Але в цьому випадку важливо вибирати аплікації, які підходять для типу шкіри проблемної зони. На нашому сайті є фільтри, які допоможуть вибрати патчі для шкіри:

  1. вікової;
  2. нормальної;
  3. жирної;
  4. сухої;
  5. чутливої.

Можна вибирати патчі під очі, орієнтуючись на вік. Дівчатам краще користуватися зволожуючими аплікаціями, а жінкам старше 35 років – живильними патчами.

Як правильно накладати патчі під очі

По-перше, в корейській схемі по догляду за шкірою обличчя патчеві аплікації наносяться після очищення, тонізації та живлення сироваткою. Рекомендований час процедури – 15 хвилин. Потім наноситься живильний крем, призначений для цієї зони.

По-друге, щоб склад аплікації не потрапив до очей, під час її «приклеювання» слід зберігати обережність, і відступити від лінії вій 3-4 мм.

По-третє, ефект буде сильнішим, якщо дотримуватися наступних правил приклеювання гелевих аплікацій під очі, виготовлених у формі крапельок інь-янь:

  1. для зникнення набряків і мішків – гострим кінцем краплі в сторону носа;
  2. для зникнення синців – округленим кінцем краплі в сторону носа;
  3. для зникнення «гусячих лапок» – гострим кінцем вгору, зовнішнім вигином на скроню;
  4. для розгладження зморшок в міжбрів'ї – одна крапля клеїться гострим кінцем вгору;
  5. для розгладження горизонтальних зморшок на лобі – дві краплі, гострими кінцями назовні, зовнішніми вигинами донизу;
  6. для зменшення глибини носогубної складки – гострим кінцем вгору;
  7. для зволоження потрісканих губ – коло з двох крапель.

По-четверте, гелеву аплікацію, приклеєну під око, знімають плавним рухом назовні, взявши її за частину, розташовану ближче до носа. Напрямок відклеювання гелевих пластин на інших зонах обличчя, принципового значення не має. Якщо ж після їх зняття на шкірі залишаються залишки засобу, то їм потрібно допомогти проникнути в шкіру за допомогою легких поплескувань подушечками пальців.

Як часто використовувати патчі під очі

Чи ефективні патчі під очі як експрес-допомога, якщо ви не виспалися? Так, поставте охолоджені патчі від набряків під очима, поки займаєтесь ранковими рутинними справами, а в кінці не забудьте захистити шкіру засобом із фактором SPF 50.

Застосовувати патчі під очі в щоденній рутині, тим більше 2 рази: вранці та ввечері – це гарантоване передозування й отруєння шкіри корисними діючими речовинами, з непередбачуваними та небезпечними для здоров'я шкіри наслідками. З іншого боку, ставити гелеві аплікації під очі лише кілька разів на місяць, правду кажучи, – викидати гроші на вітер. Кількість патчів у баночках (60 або 80 штук) розрахований на мінімальний курс накопичувального впливу, який разом з іншими правильно підібраними доглядовими засобами буде вирішувати наявну проблему.

Косметологи рекомендують ставити патчі під очі 2-3 рази на тиждень під час вечірнього догляду. Ця порада стосується всіх видів патчів під очі, у тому числі й аплікацій, які будуть наноситися на інші проблемні області обличчя: Т-зону, зовнішні куточки очей, носогубні складки, губи.

Корейські патчі під очі з магазину Азі – доступні за ціною оригінальна рутина, що допомагає виглядати на всі 100%!

 

Коментарі (0)

На даний момент немає коментарів